Tarjoa pyöräetu työntekijöillenne

Osoita, että välität. Tarjoa pyöräetu henkilöstölle.

Hallinnointipalvelumme avulla pyöräedun tarjoaminen ei tyssää käytännön haasteisiin eikä aikanne kulu yksityiskohtien selvittämiseen tai asioiden setvimiseen työntekijöidenne kanssa.

Työsuhdepyörä on usein ainoa realistinen vaihtoehto

Noin 70 % työsuhdepyöristä on sähköpyöriä, sillä se on usein ainoa realistinen vaihtoehto tuhansien eurojen sähköpyörän hankintaan. Ihmiset haluaisivat liikkua fiksummin, mutta taloudellinen tilanne ja rahoitusvaihtoehtojen puute estävät sen. Pyöräetu mahdollistaa sähköisen liikkumisen jokaiselle, mutta etua voi hyödyntää vain työnantajan tarjoamana.

Uuden henkilöstöedun tarjoaminen tuntuu varmasti vaikealta ja mielessäsi on paljon kysymyksiä.

 • Mitä kaikkea pitää etukäteen osata ajatella?
 • Mitä, jos työntekijän työsuhde päättyy?
 • Tai entä, jos työntekijä jää sairaslomalle?
 • Mitä tapahtuu, jos pyörä varastetaan?
 • Onkohan tämä monimutkaista palkkahallinnossa?
 • Täyttyykö sähköpostini työntekijöiden kysymyksistä?

ET OLE YKSIN

Olemme auttaneet jo yli 3700 samassa tilanteessa ollutta työnantajaa tarjoamaan pyöräedun.

Kysyimme, kuuntelimme ja rakensimme vaivattoman työsuhdepyöräpalvelun. Emme tarjoa pelkkiä pyöriä, vaan hallinnoimme asiakkaidemme puolesta pyöräetua jo yli 260 000 työntekijälle. Meillä on vastaus jokaiseen kysymykseen ja työntekijänne asioivat aina suoraan kanssamme.

Liity palveluun 

Tilaa työnantajan tietopaketti

Näin pääsette alkuun pyöräedun tarjoamisessa

 • Tutustu pyöräetuun

  Tutustu pyöräetuun

  Tilaa tiivis työnantajan tietopaketti, jonka avulla saat nopeasti kokonaiskuvan pyöräedusta. Varaa kanssamme tapaaminen, jos haluat lisätietoja.

  Tilaa tietopaketti

  Varaa tapaaminen

 • Liity palveluun ja julkaise etu

  Palveluun liitytään sähköisellä sopimuksella. Liittyminen ei velvoita mihinkään ja laskutus käynnistyy vasta pyörien hankinnasta. Saatte liittymisen yhteydessä kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeistuksen edun julkaisuun.

 • Hallinnoimme etua puolestasi

  Anna pyörien pyöriä. Työntekijänne voivat nyt hankkia pyörän mistä tahansa kaupasta ja me hoidamme hallinnoinnin. Kaikki asiointi pyöräetuun liittyen tapahtuu suoraan meille.

Tutustu pyöräetuun tarkemmin

Tilaa alta työnantajan tietopaketti sähköpostiisi ja varaa tapaamisaika, niin kerromme lisää pyöräedusta ja palvelustamme.

Tilaa työnantajan tietopaketti pyöräedusta

Tilaa työnantajan tietopaketti

Kaikki mitä sinun tulee tietää pyöräedusta

Lähetämme sähköpostiisi työnantajan tietopaketin, jonka avulla saat nopeasti kokonaiskuvan verovapaasta pyöräedusta ja siihen liittyvistä tärkeistä asioista.

Suomen suurin ja luotetuin pyöräedun palveluntarjoaja

Olemme hankkineet asiakkaillemme työsuhdepyöriä jo yli 40 miljoonalla eurolla

 • 3 800 Työnantajaa asiakkaana
 • 261 000 Työntekijää edun piirissä
 • 30 000 Toimitettua työsuhdepyörää

Esimerkiksi seuraavat työnantajat luottavat meihin

 • Päivi Savilampi-Oikkonen, Lappeenrannan kaupunki Päivi Savilampi-Oikkonen
  Henkilöstöjohtaja
  Lappeenrannan kaupunki

  GoByBiken ainutlaatuinen ja loppuun asti mietitty palvelu oli luonteva valita: palvelukonseptissa on kaikki kohdillaan ja se on äärettömän helppo ottaa käyttöön.

 • Elina Yrttiaho, Fingersoft Elina Yrttiaho
  HR Manager
  Fingersoft

  Hallinnollisesti prosessi on hyvin yksinkertainen eikä se vaadi työantajalta paljon työtä, kun etupolitiikka on määritelty ja henkilöstölle viestitty.

 • Antti Huhta, Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä Antti Huhta
  Talouspäällikkö
  Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä

  Valitsimme GoByBiken konseptin, koska se on selkein ja yksinkertaisin. Laaja yhteistyöyritysten verkosto on ehdoton plussa.

 • Minna Tornberg, Valamis Minna Tornberg
  HR Specialist
  Valamis

  Pyöräetu vastaa yrityksemme arvoihin, joista yksi on vastuullisuus. Hallinnolliselta puolelta katsottuna kaikki on toiminut hyvin ja vastauksia on saatu nopeasti.

GoByBike on enemmän kuin pyöräetu

Palvelussamme yhdistyy työntekijöille paras työsuhdepyöräkonsepti, työnantajalle ylivertainen hallinnointipalvelu sekä markkinoiden tehokkain rahoitusratkaisu.

 • GoByBike Työsuhdepyörä

  GoByBike Työsuhdepyörä

  Tarjoamme työntekijöillenne parhaan ja riskittömimmän työsuhdepyöräkonseptin. Pyörän hankinta onnistuu nopeasti ja helposti yli 450 kumppaniltamme Suomessa ja EU-alueella. Sopimusehtomme ovat työntekijöillenne reilut ja selkeät. Vuokraan sisältyvä GoByBike Superturva kattaa pyörän yli rahoituksen jäännösarvon turvaten työntekijänne aseman varkaus-, ilkivalta ja vahinkotilanteissa.

 • GoByBike Hallinnointi

  GoByBike Hallinnointi

  Hallinnointipalvelumme tekee pyöräedun tarjoamisesta työnantajalle helppoa ja vaivatonta. Toimimme pyöräetuun liittyvissä asioissa henkilöstöhallinnon ulkoistettuna jatkeena ja hoidamme puolestanne kaikki pyöräetuun liittyvät asiat suoraan työntekijöidenne kanssa. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee niin teitä kuin työntekijöitänne arkisin klo 9-17 puhelimitse, sähköpostilla, chatissa ja WhatsAppissa.

 • GoByBike Rahoitus

  GoByBike Rahoitus

  Olemme kehittäneet erityisesti työsuhdepyörien tarpeisiin suunnitellun rahoitusratkaisun, joka mahdollistaa jopa kymmenen kertaa perinteistä leasingrahoitusta nopeammat käsittelyajat ja pyöräedun suuriin sesonkivoluumeihin skaalautuvan rahoitusmallin. GoByBike Rahoituksen avulla työsuhdepyörien rahoitus ei muodostu esteeksi työntekijöidenne pyörähankinnoille.

Lisätietoja työnantajalle

Löydät alta myös yhteystietomme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Näin pyöräetu toimii työnantajalle

Näin pyöräetu toimii työnantajalle

Yleensä pyöräetu tarjotaan vähentämällä edun arvo työntekijän bruttopalkasta. Näin pyöräedun tarjoaminen on työnantajalle edullista työntekijän hyötyessä silti merkittävästi edun verovapaudesta.

Lue lisää

Pyöräedun palkkahallinto

Pyöräedun palkkahallinto

GoByBike-pyöräedun arvo on aina 100 €/kk, mikä tekee pyöräedun palkkahallinnosta yhtä helppoa kuin matkapuhelinedun hallinnointi. Saatte kuukauden ensimmäisenä päivänä selkeän palkkaraportin, jonka avulla on nopeaa päivittää edun alkaessa tai päättyessä tarvittavat tiedot palkkajärjestelmään.

Lue lisää

Kustannukset työnantajalle

Kustannukset työnantajalle

Yleisin käytäntö on, että pyöräetu tarjotaan osana työntekijän palkkaa eli käytännössä edun arvo (100 €/kk) vähennetään työntekijän bruttopalkasta. Tällöin työnantajan kustannukseksi jää pyöräedun tarjoamisesta ainoastaan toimisto- ja käsittelykulu, joka on 15 €/pyörä/kk (sis. alv 24%).

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset pyöräedusta

Työnantajien yleisimmät kysymykset

Velvoittaako pyöräedun käyttö työmatkojen kulkemiseen pyörällä? Vaikuttaako pyöräedun käyttö muihin luontoisetuihin? Miten työnantajan pyöräetupolitiikka kannattaa määritellä? Mitä tapahtuu, jos työsuhde päättyy tai palkanmaksu keskeytyy kesken vuokrakauden? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin olemme keränneet teille valmiit vastaukset.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-17

👋

Haluatko kuulla lisää pyöräedusta tai palvelustamme?

Valitse sinulle sopiva ajankohta, niin kerromme mielellämme lisää pyöräedusta ja miten helppoa pyöräedun tarjoaminen on avullamme.