GoByBike pyöräliikkeelle

Olemme Suomen suurin ja luotetuin pyöräedun palveluntarjoaja

Toimimme operaattorina työnantajan, työntekijän, pyörän myyjän, rahoittajien ja vakuutusyhtiön välillä. Prosessimme on nopea ja selkeä. Itselaskutuksella maksu pyöräpaketista on tilillänne samana päivänä.

Teemme työsuhdepyörien myymisestä helppoa

Olemme hankkineet asiakkaillemme työsuhdepyöriä kahden vuoden aikana jo yli 35 miljoonalla eurolla. Tarjoamme pyöräliikkeille oman asiakaspalvelukanavan, josta saatte vastauksen kaikkiin kysymyksiin ja tilanteisiin nopeasti.

 • Myy pyörä ja täytä tilauksen tiedot portaaliin

  Myy pyörä ja täytä tilauksen tiedot

  Asiakas (työntekijä) rekisteröityy sivuillamme ja voi sen jälkeen valita työsuhdepyöräkseen minkä tahansa pyörän. Pyöräpakettiin voi vapaasti valita Verohallinnon hyväksymiä lisävarusteita. Sopikaa pyöräpaketin hinnasta suoraan asiakkaan kanssa. Kun pyörä, varusteet ja hinta on sovittu, niin täytä uuden tilauksen tiedot portaalissamme. Muista pyytää asiakkaalta GoByBike Käyttäjätunnus, niin sekä tilauksen tekeminen että käsittely on nopeampaa.

 • Odota luovutuslupaa ennen pyörän luovuttamista

  Odota luovutuslupaa

  Kun olette täyttäneet pyörätilauksen tiedot, luomme sähköisen vuokrasopimuksen työntekijän ja työnantajan hyväksyttäväksi. Kun molemmat ovat hyväksyneet vuokrasopimuksen, saatte meiltä luovutusluvan sekä sähköpostilla että portaaliin. Tämän jälkeen voitte luovuttaa pyörän työntekijälle sopimallanne toimitustavalla. Yleensä tilauksesta luovutusluvan myöntämiseen kestää 1-2 arkipäivää.

 • Lähetä lasku pyöräpaketista

  Laskuta pyöräpaketti

  Kun pyörä on luovutettu työntekijälle, käy merkitsemässä pyörä luovutetuksi portaalissa. Tämän jälkeen voitte lähettää laskun pyöräpaketista tai ottamalla itselaskutuksen käyttöön siirrämme automaattisesti arkivuorokauden kuluessa maksun pankkitilillenne ja lähetämme tositteen maksusta kirjanpitoonne. Maksuehtomme lähetettyjen laskujen osalta on 14 päivää, jotta ehdimme käsitellä kaikki saapuvat laskut.

Asiakaspalvelu kumppaneille auki arkisin klo 9-17

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olette myymässä ensimmäistä pyörää GoByBike työsuhdepyöräksi. Ennen tilauksen luomista meidän tulee luoda teidät kumppaniksi järjestelmäämme.

Kirjaudu kumppaniportaaliin

Kumppaniportaalissa pääset syöttämään uusien pyörätilausten tiedot ja näet kaikkien avoinna olevien tilausten tilanteen. Myös huollot hoituvat helposti ja nopeasti kumppaniportaalin kautta.

Asiakas säästää satoja euroja pyöräedulla

Asiakas säästää satoja euroja pyöräedulla

Polkupyöräetu on tuloverovapaa luontoisetu 1200 € saakka vuosittain. Veroetu mahdollistaa asiakkaalle pyörän hankkimisen työsuhde-etuna edullisemmin kuin yksityishenkilönä. Myös pyörän huollot kuuluvat veroedun piiriin. Työsuhdepyörät lunastetaan yleensä vuokra-ajan päätyttyä omaksi ja kokonaissäästö lunastushinta huomioiden on keskituloiselle suomalaiselle noin 25 % pyöräpaketin hankintahinnasta. Voitte tutustua työntekijän saamaan säästöön tarkemmin työntekijän säästölaskurilla.

Lisätietoja pyöräliikkeelle

GoByBike on Suomen suurin pyöräedun palveluntarjoaja

GoByBike on Suomen suurin pyöräedun palveluntarjoaja

Olemme operaattori työnantajan, työntekijän, pyörän myyjän, rahoittajien ja vakuutusyhtiön välillä. Hankimme pyöriä asiakkaillemme kymmenillä miljoonilla euroilla vuosittain. Haluamme tehdä pyöräedun tarjoamisesta, työsuhdepyörän hankkimisesta ja pyörän myymisestä työsuhdepyöräksi helppoa ja sujuvaa. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 26 M€ ja olemme Suomen suurin pyöräedun palveluntarjoaja.

Pyörän myynti GoByBike työsuhdepyöräksi

Pyörän myynti GoByBike työsuhdepyöräksi

Prosessimme on nopea ja selkeä. Asiakas voi valita niin myyjän kuin hankittavan työsuhdepyörän vapaasti. Sopikaa asiakkaan kanssa ensin pyöräpaketin sisällöstä ja hinnasta, ja sen jälkeen täyttäkää tilauksen tiedot portaalissamme. Muutaman päivän kuluttua saatte luvan luovuttaa pyörän asiakkaalle ja voitte laskuttaa pyöräpaketin meiltä.

GoByBike työsuhdepyörän huoltaminen

GoByBike työsuhdepyörän huoltaminen

Asiakkaamme voivat huollattaa työsuhdepyöräänsä osana GoByBike Pyöräetua. Myös huollot hoidetaan portaalissa. Pyöräedun verovapaudesta johtuen myös asiakas säästää myös huolloissa, kun ne toteutetaan osana pyöräetua. GoByBike maksaa aina huoltojen laskut. Käyttämällä itselaskutusta myös toteutettujen huoltojen maksut saapuvat automaattisesti tilillenne arkipäivän kuluessa ja lähetämme tositteen huolloista kirjanpitoonne.

Itselaskutuksella maksut tilille jopa samana päivänä

GoByBike itselaskutuksella maksut automaattisesti tilille 24 tunnissa

Olemme rakentaneet täysin ainutlaatuisen ratkaisun, jolla laskuja ei enää tarvitse lähettää lainkaan. Saamme maksettua pyörät ja suoritetut huollot pankkitilillenne arkisin 24 tunnissa pyörän luovutuksesta asiakkaalle. Tämä uusi toimintamalli kulkee meillä nimellä GoByBike itselaskutus. Itselaskutuksen käyttö on kumppaneille ilmaista ja se saadaan käyttöön välittömästi.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelelee arkisin klo 9-17