Voit tilata pyörän myös verkkokaupasta

Tilaa pyörä verkkokaupasta alta löytyvällä nettitilauslomakkeella

Kansainvälisistä verkkokaupoista tilattavien pyörien hinta määritetään aina Suomessa käytettävän 24 % arvonlisäveron mukaisesti. Verkkokaupan tulee pystyä toimittamaan meille tilauksesta Suomen kirjanpitoon kelpaava alv-0% lasku.

Tärkeitä asioita nettitilauksiin liittyen

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa nettitilauksiin liittyvissä kysymyksissäsi

Mistä pyörän voi tilata

Mistä pyörän voi tilata?

Olemme tilanneet työsuhdepyöriä asiakkaillemme jo yli 50 eri verkkokaupasta EU-alueella. Jotta tilaaminen onnistuu, meidän tulee saada myyjältä Suomen kirjanpitoon kelpaava ALV-0% lasku. Lisäksi myyjän tulee pystyä erottamaan järjestelmässään toimitus- ja laskutusosoite, jotta pyörä voidaan toimittaa suoraan sinulle. Joidenkin kauppojen kanssa joko pyörän toimitukseen tai reklamaatioihin liittyvät prosessit ovat osoittautuneet niin vaikeiksi, että tilaaminen ei näistä syistä ole mahdollista.

Nettikaupat toimittavat pyörän laatikossa

Pyörä toimitetaan laatikossa

Nettikaupoista tilatut pyörät toimitetaan yleensä suuressa pahvilaatikossa vain osittain kasattuina. Vastaat siis nettitilausten osalta itse pyörän kasaamisesta ja ajokuntoon saattamisesta. Mikäli pyörän kasaaminen ja säätäminen ei ole sinulle tuttua, niin suosittelemme pyörän hankkimista paikallisesta pyöräliikkeestä, jolloin saat pyörän itsellesi valmiiksi ajokuntoon säädettynä.

Reklamaatioissa ota yhteys asiakaspalveluumme

Reklamaatioissa ota yhteys asiakaspalveluumme

Mikäli pyörän toimitus ei vastaa sovittua tai pyörässä on vika, niin ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Yhdessä saamme reklamaation laadittua kerralla kuntoon ja asian mahdollisimman pikaisesti ratkaistua.

Tilaa valitsemasi pyörä verkkokaupasta tällä lomakkeella