Ohjeet GoByBike Työsuhdepyörän hankintaan

Pyörän hankinta on helppoa ja kestää yleensä muutaman arkipäivän

Aloita rekisteröitymällä GoByBike Pyöräedun käyttäjäksi sekä allekirjoita työnantajasi pyöräetupolitiikka. Rekisteröitymisen yhteydessä saamasi käyttäjätunnus toimii tilauskoodina pyörää hankkiessasi.

Näin hankit työsuhdepyörän

Valitse pyörä, myyjäliike ja hyväksytyt varusteet kuin ostaisit pyörän itsellesi

Aloita rekisteröitymällä GoByBike Pyöräedun käyttäjäksi

1. Aloita rekisteröitymällä

Rekisteröitymällä GoByBike Pyöräedun käyttäjäksi saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen, joka toimii tilauskoodinasi tilatessasi työsuhdepyöräsi pyöräliikkeessä tai nettitilauksena.

Allekirjoita pyöräetupolitiikka

2. Allekirjoita pyöräetupolitiikka

Suurin osa työnantajista vaatii ennen pyörän hankintaa sinua hyväksymään työnantajasi pyöräetupolitiikan. Yleensä tämä tapahtuu sähköisellä allekirjoituksella, johon löydät linkin työnantajasi ohjeista. Jos et löydä pyöräetupolitiikkanne allekirjoittamisen ohjeita, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Valitse ja tilaa pyörä

3. Valitse ja tilaa pyörä

Valitse mieleisesi pyörä ja lisävarusteet alta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Ilmoita pyöräliikkeelle GoByBike käyttäjätunnuksesi tehdessäsi tilausta tai vaihtoehtoisesti täytä nettitilauslomake, jos haluat tilata pyörän verkkokaupasta. Mikäli saat pyöräpaketista alennusta, katsotaan hankintahinnaksi aina alennettu hinta.

Tarkista ja hyväksy vuokrasopimus

4. Tarkista ja hyväksy vuokrasopimus

Saat linkin sähköiseen vuokrasopimukseen. Tarkista tiedot ja hyväksy vuokrasopimus. Saat ilmoituksen, kun myös työnantajasi on allekirjoittanut vuokrasopimuksen ja voit sopia pyöräliikkeen kanssa pyörän toimituksesta.

Vahvista toimitus ja rekisteröi lukko

5. Vahvista toimitus ja rekisteröi lukko

Pyörän saatuasi tarkasta, että se vastaa tilausta ja hyväksy toimitus sähköpostiisi saapuvan linkin kautta. Pyöräsi varkaus- ja vahinkoturva on voimassa vasta sen jälkeen, kun olet hyväksynyt toimituksen. Tähän asti olet henkilökohtaisesti vastuussa pyörästä. Muista myös hankkia ja rekisteröidä ehdot täyttävä lukko.

Työsuhdepyörän hankinta on yksinkertainen ja nopea prosessi

 • Työsuhdepyörä Canyon Jussi E.
  Syyskuu 2022

  Todella selkeä prosessi ja kommunikaatio kaikista vaiheista. Kiitos!

 • Työsuhdepyörä Pyörävarikko Kristiina H.
  Syyskuu 2022

  Pyörän hankinta sujui joustavasti ja nopeasti. Kiitos!

 • Työsuhdepyörä XXL Jarmo R.
  Syyskuu 2022

  Kaikki sujui kuin rasvattu.

 • Työsuhdepyörä Rtech Petri K.
  Syyskuu 2022

  Kun asiat lähti rullaamaan pyöräliikkeen kanssa niin kaikki hoitui tosi nopeasti tämän jälkeen. Kiitokset teille!

Hyväksytyt varusteet

Verohallinto on tarkasti määritellyt työsuhdepyöräpakettiin hyväksyttävät varusteet. Kaikki varusteet tulee hankkia pyörän hankinnan yhteydessä eikä varusteita ole mahdollista lisätä vuokrakauden aikana.

Hyväksytyt varusteet
LokasuojatVoit sisällyttää lokasuojat työsuhdepyöräpakettiin.
PolkimetVoit sisällyttää polkimet työsuhdepyöräpakettiin.
SeisontatukiVoit sisällyttää seisontatuen työsuhdepyöräpakettiin.
Tavarateline tai koriVoit sisällyttää tavaratelineen tai pyörään kiinnitettävän korin työsuhdepyöräpakettiin.
SoittokelloVoit sisällyttää soittokellon työsuhdepyöräpakettiin.
ValotVoit sisällyttää etu- ja takavalon työsuhdepyöräpakettiin.
KypäräVoit sisällyttää polkupyöräkypärän työsuhdepyöräpakettiin.
LukkoVoit sisällyttää lukon työsuhdepyöräpakettiin. Tarkistathan ennen hankintaa, että lukko löytyy hyväksyttyjen lukkojen listalta.

Kielletyt varusteet

Verohallinto on määritellyt, että seuraavia varusteita ei voi lisätä työsuhdepyöräpakettiin. Nämä varusteet sinun tulee hankkia yksityishenkilönä erikseen omaksi.

Kielletyt varusteet
MittaritEt voi sisällyttää mittareita tai muuta elektroniikkaa työsuhdepyöräpakettiin, vaan sinun tulee hankkia ne erikseen yksityishenkilönä omaksi.
JuomapulloEt voi sisällyttää juomapulloa työsuhdepyöräpakettiin, vaan sinun tulee hankkia se erikseen yksityishenkilönä omaksi.
JuomapullotelineEt voi sisällyttää juomapullotelinettä työsuhdepyöräpakettiin, vaan sinun tulee hankkia se erikseen yksityishenkilönä omaksi.
Kengät ja vaatteetEt voi sisällyttää kenkiä tai vaatteita työsuhdepyöräpakettiin, vaan sinun tulee hankkia ne erikseen yksityishenkilönä omaksi.
PumppuEt voi sisällyttää pumppua työsuhdepyöräpakettiin, vaan sinun tulee hankkia se erikseen yksityishenkilönä omaksi.
Työkalut ja tarvikkeetEt voi sisällyttää työkaluja tai tarvikkeita työsuhdepyöräpakettiin, vaan sinun tulee hankkia ne erikseen yksityishenkilönä omaksi.
Laukut ja reputEt voi sisällyttää laukkuja tai reppuja työsuhdepyöräpakettiin, vaan sinun tulee hankkia ne erikseen yksityishenkilönä omaksi.
Lastenistuin- tai kärryEt voi sisällyttää lastenistuinta tai -kärryä työsuhdepyöräpakettiin, vaan sinun tulee hankkia ne erikseen yksityishenkilönä omaksi.

Ota meihin yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-17